Bewertungen von Matchima Haarlem

Neue Beurteilungen

5.0
Misjah
14 MĂ€rz 2023

Weer heerlijk gegeten! Altijd vriendelijke bezorging!

Debby
11 MĂ€rz 2023

Bezorging altijd vriendelijk, phad thai kung altijd van goede kwaliteit, maar ik raad iedereen aan om eens de nam pla prik te bestellen, ook als je niet zo van pittig houdt. Het voegt echt iets toe aan je gerecht: heerlijk!

Ro
11 MĂ€rz 2023
Tatjana Stenfert Kroese
5 MĂ€rz 2023

Ik had helaas de (ook heerlijke) soep met garnalen ipv kip gekregen

Mirjam
4 MĂ€rz 2023

Voor mij de beste afhaal Thai van Haarlem!

Matthijs
2 MĂ€rz 2023

De kwaliteit van het eten is consistent van het hoogste niveau; eerlijke (herkenbare) ingrediënten, verse kruiden en groente en royaal vlees. Bezorging is wel eens een probleem (laat), maar vanavond werd er zeer snel geleverd.

Alexander
24 Februar 2023

Erg lekker! Veel groente.

Marijke Jansen
21 Februar 2023

Heerlijk!

Michel
15 Februar 2023

erg lekker ! keurig op tijd bezorgd ! doe je ogen dicht ruik en proef en je waant je bijna in Thaland .... complimenten hoor !

Pieter
11 Februar 2023
Rob Wesseling
6 Februar 2023
Josefien
5 Februar 2023
Jacky
1 Februar 2023

Heerlijk eten !!!

Mathew
31 Januar 2023

Ik woon op vijf minuten lopen van Matchima, maar eten was niet warm genoeg (lauw) toen het bezorgt werd (een half uur na het bericht dat het onderweg was). De kwaliteit van het eten is uitgesproken goed.

Ellen
27 Januar 2023

Heerlijk eten zoals altijd. Bezorging was vriendelijk. Het was er een uur te vroeg maar daar hebben we de magnetron voor. Beter te vroeg dan te laat 😉

Heerlijk, zo lekker. Beste bezorgservice
26 Januar 2023

Ondanks dat ook hier de prijzen zijn gestegen is dit wel de beste bezorgservice! De Currys, soep en salades zijn zo lekker!!

André
25 Januar 2023

Bezorging binnen de aangegeven tijd en heerlijk gegeten, een absolute aanrader

ic
21 Januar 2023
Jane
19 Januar 2023

Altijd heerlijk!

Jill
18 Januar 2023

Ik heb hier eerder besteld en toen was eten te zout, ik vermoed teveel vissaus. Maar nu was het eten heerlijk!

Tatjana Stenfert Kroese
17 Januar 2023

Hoi, we vinden jullie eten altijd super lekker en zijn heel erg tevreden. Alleen voor mijn dochter die pittig echt te pittig vindt bestellen we altijd een niet pittige thom ka kai soep en die is soms inderdaad niet pittig maar soms wel (zoals gisteren).

Mark
16 Januar 2023

Altijd lekker

Ruud Troost
16 Januar 2023

Ook de 2e keer waren de gerechten zeer smakelijk

Marga
1 Januar 2022

Het was weer heerlijk,

Mart
31 Dezember 2022

Het eten is heerlijk maar een bezorgtijd van 1 uur en 50 minuten kan echt niet. Als Matchima binnen 1 uur kan leveren bestel ik weer, tot die tijd niet.

Ro
30 Dezember 2022
Ruud Troost
26 Dezember 2022

Erg lekker en prima porties

Alexander
22 Dezember 2022

Duurder geworden maar tegelijkertijd lijkt de kwaliteit ook beter geworden. Top!

Ro
19 Dezember 2022
Joost
16 Dezember 2022

Als je via de app moet bestellen en om 17.50 uur bestel je eten en krijg bericht dat om 18.35 uur je eten wordt bezorgd kan het niet zo zijn dat het pas om 19.23 uur afgeleverd wordt en als je tussentijds belt w9rdt verteld sat ze 1 bezorger hebben op vrijdagavond. Telefonisch van tevoren vragen of het druk is blijft een optie of geen bestellingen meer aannemen tot het bezorgen onder controle is..

Delsing
16 Dezember 2022
Toon
14 Dezember 2022

Erg lekker, authentiek Thais.

Judith
13 Dezember 2022

Was weer heerlijk! En stond netjes op tijd klaar. Aanrader!

Michel
11 Dezember 2022

Vers, mooie porties,heerlijk ! Wederom zalig gegeten, dank jullie wel !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lierop
9 Dezember 2022

Heerlijk

Marijke Jansen
5 Dezember 2022

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel Klein
3 Dezember 2022

erg lekker , er word gekookt met verse producten en dat proef je . zeker voor herhaling vatbaar. complimenten !

Mark
24 November 2022

Altijd heel erg lekker!

Bruce Zavon
9 November 2022

Kai Sap Phad Bai Kra Prauw is spicy and my favorite!! Karen had fun speaking her little bit of Thai and Lao! Thanks as always.

Daniëlle Zwager
5 November 2022

We hebben wel heel erg lang moeten wachten (meer dan 2 uur, lag aan personeelstekort en iemand die voor het eerst werkte) maar het eten vinden we daarentegen super lekker!

Debby
2 November 2022

Vriendelijke bezorger, chefs special is heerlijk, maar ook de combisnacks. Dit smaakt naar meer

Paul
1 November 2022

Prima Thais eten, bezorging wat laat

Roy
25 Oktober 2022

Normaal altijd super lekker maar dit was niet goed! Was duidelijk niet vers en geen verse knapperige groenten! Jammer want bestel hier best heel vaak 😣

Ed Van der woude
23 Oktober 2022

Top! Superlekker en voldoende om 2 x van te eten!

Marijke Jansen
17 Oktober 2022

Het was heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bruce Zavon
16 Oktober 2022

The chef's special has a lot of everything, beef, chicken, shrimp and lots of veggies. My wife loves the rice noodles too!

Russell
16 Oktober 2022

Always fresh ingredients, well prepared & cooked, resulting in flavourful and delicious dishes. A favourite & a regular on my list.

Nelly
10 Oktober 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. Helaas was er een biertje niet op voorraad, kreeg netjes een excuus en geld terug. Zeker een aanrader đŸ˜đŸ‘đŸ» 5 sterren

Marleen
10 Oktober 2022
Camilla Schwartz
2 Oktober 2022

Bestelling geplaats; bevestiging gekregen; betaald online en daarna......niks meer vernomen. Geen eten gekregen en niemand antwoord - niet gisteren of vandaag.

Ed Van der woude
2 Oktober 2022

Helaas, er is niets bezorgd. 2 uur gewacht, 40 x gebeld, geen gehoor. €38,— betaald voor niets! WAARDELOOS!

FransvW
1 Oktober 2022
Fitz
30 September 2022

Het was lekker, op tijd en een vriendelijke bezorger

Marleen
25 September 2022
Buck Brouwer
18 September 2022

Echt heel lekker. Heerlijke smaken. Fris en vers. Hier ga ik vaker bestellen!!

Martijn
16 September 2022

Met zijn 2 weer ouderwets genoten van de Chef’s Special, smakelijke groenten en heerlijke gebakken rijst en bezorging op tijd, aanrader!

Monica
13 September 2022

Gewoon vers lekker op en goed

Erik
8 September 2022

De eerste kennismaking van zeer positief. Alles was even lekker!

Chris Van Egmond
1 September 2022

Wederom keurig op tijd bezorgd en wederom een verrukkelijk diner! Tot de volgende keer!

Saiful
30 August 2022
Joyce
26 August 2022
Liesbeth
25 August 2022

Normaal altijd herl tevreden, maar helaas miste deel van het voorgerecht en moesten we dit keer wel heel lang wachten (ruim 1,5 uur). Smaak van de hoofdgerechten weer heerlijk. Prijzen wel erg gestegen.

Chris Van Egmond
24 August 2022

Prima op tijd bezorgd en van een zeer småkelijke maaltijd genoten. Kennismaking is prima bevallen en we bestellen zéker weer!

Jeroen
19 August 2022

Soep was erg zout. Salade was heerlijk.

Melger
18 August 2022

Heerlijke maaltijden en soepen en salades ! altijd vers bereid ! Behalve de de salade met glasnoedels 
 dat was erg veel glasnoedel en weinig anders erdoor !

Joost
18 August 2022

Gruwelijk lekker eten met een ruime menu keuze waar voor ieder wat te vinden is en super vers gemaakt

Atmani
7 August 2022
Bruce Zavon
7 August 2022

Very tasty and huge portions!

Oos
7 Juli 2022

Heerlijk , alles heel vers en lekkere smaken

Magda
4 Juli 2022

We halen vaker af bij Matchima, eerst telefonisch, nu via de site. Eigenlijk altijd dezelfde gerechten. Omdat we die zo top vinden, uiteraard! Nu ons laten verleiden tot Chef’s Choice (met Nam Prik Pla). Wat is dĂĄt lekker zeg! Staat nu gelijk op nr 1 đŸ˜‹đŸ€—

Jeroen
4 Juli 2022

Elke keer erg lekker. Bezorging duurt wel lang. 1,5 uur deze keer. Dus op tijd bestelllen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cynthia
3 Juli 2022

Food was tasty as always

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eva
27 Juni 2022

Zowel de Thom Kha Kai als de Laab Kai waren mierzoet en daardoor niet te vreten. Door Laab hoort bovendien gemalen, geroosterde ketanrijst te zitten. Deze ontbrak. Ook hoort het gerecht met chilivlokken bereid te worden ipv met verse Spaanse pepers. De kip in de mierzoete soep smaakte heel oud. Durfde het niet eens door te slikken. Beide gerechten na een hap weggegooid. Het was gewoon ronduit smerig. :( Ik had een Singha besteld, maar kreeg een Chang omdat de Singha op bleek. Ik hou helemaal niet van Chang, want ik krijg er steevast koppijn van. Kortom, 29 euro down the drain. Ik vind het schandalig slechte kwaliteit en bestel hier dus nooit meer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hilde Kooistra
26 Juni 2022
May
21 Juni 2022

Delivery took 45min on a Tuesday. Food was warm and packed alright. Everything was spicy eventhough i chose “not spicy”. I miss the sourness in the Tom Yam soup. All in all it’s okay but i’ve had better Thai food elsewhere so I don’t understand the excellent reviews

Cynthia
19 Juni 2022

The pad khra pow was exactly the kind I am looking for, it is exactly like how it is in Thailand and Malaysia. Only thing is that usually there is a fried egg on top of the rice. But no worries, I fried my own egg. Most importantly it tastes and looks like how it is supposed to. Heel lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
18 Juni 2022

Prima eten niet te scherp precies goed. De terugkoppeling per mail dat het eten onderweg was is prettig; Kon ik even de tafel vast dekken;). De genoemde bezorgtijd klopte precies. Kortom uitstekend.

Harco
9 Juni 2022

Zo lekker altijd! Beste Thai in Haarlem en omstreken. Lekker dat er voor de vaste klant gratis Gefrituurde garnalen in bladerdeeg meegeleverd werd! Dank daarvoor!

Anna
7 Juni 2022

Verrukkelijk eten met veel verse groente. We hebben genoten!

Willemijn
7 Juni 2022
Dorien
3 Juni 2022
Marleen
30 Mai 2022

Geweldig eten. Altijd veel verse groenten, heerlijk. Fantastische smaken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Vreenegoor
30 Mai 2022

We hebben wederom heel lekker gegeten. Het enige minpuntje was dat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij zat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marlies
28 Mai 2022

Echt het lekkerste Thaise eten. Grote porties

Monique
27 Mai 2022

Wederom heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd.

Willemijn
9 Mai 2022
Sophie Hardendood
2 Mai 2022

Voor de eerste keer besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker, en goed warm geleverd. Persoonlijk vond ik de groene curry het lekkerst.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacqueline de Jong
29 April 2022

Kreeg niet het gerecht dat ik had besteld

Prins
26 April 2022
Ed
24 April 2022

100 keer langs gelopen. Vind t er nooit aantrekkelijk uitzien. Op aanraden toch geprobeerd. En.....super lekker gegeten. Veel groenten en vlees in de gerechten. Goeie smaak, mooi dat je de pittigheid zelf kunt aangeven. Kortom een verborgen pareltje absolute aanrader.

Janine Koster
21 April 2022

Bestelling kwam half uur te laat. Verder weinig vlees/kip in gerechten in vergelijk met de grote hoeveelheid groenten.

Marijke Jansen
20 April 2022
Marga
19 April 2022

Op tijd, en heerlijk gegeten, bedankt

van der Molen
11 April 2022

Erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Annet Parfitt
4 April 2022
Lars
30 MĂ€rz 2022

Wederom heerlijk gegeten, bezorging is altijd snel en zeer vriendelijk

Willemijn Kok
28 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten, meedenken met de besteller, snelle & vriendelijke bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kees van boven
22 MĂ€rz 2022

heerlijk en supersnel, 2 x zo snel als aangekondigd !

M M
20 MĂ€rz 2022
Tim
14 MĂ€rz 2022

Helemaal lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marga
13 MĂ€rz 2022

20 minuten later dan afgesproken bezorgd, maar het wachten waard. Heerlijk gegeten en pittig is pittig. Bedankt

Marleen
4 MĂ€rz 2022

Fantastisch lekker en snel!

Marcia
1 MĂ€rz 2022

Heerlijk allemaal en je krijgt genoeg te eten!

Lucia
27 Februar 2022

Heerlijk! We hebben verschillende gerechten besteld en smakelijk gegeten. Alleen de loempia's vielen beetje tegen. Korstje is net te dik.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wout
25 Februar 2022

Super lekker gegeten, heerlijke smaken. Op de bezorging valt niets aan te merken. Mooi op tijd zoals afgesproken.

Cynthia Gan
14 Februar 2022

Food was tasty and good as always

Eva
29 Januar 2022

Wat hebben wij lekker gegeten! Eerste keer hier besteld en we waren blij verrast; heerlijke romige curry’s met volop verse groente en vlees. Bezorging verliep probleemloos en op tijd. Zeker een aanrader.

Harco
28 Januar 2022

Gewoon beste Thai in Haarlem en omgeving. Heerlijk, en voorafjes waren ook nog goed warm!

FP
28 Januar 2022

Was perfect! Precies zoals gevraagd bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Gerry
23 Januar 2022

Heerlijk eten; goede smaak, lekker gekruid. Verse groentes. voldoende hoeveelheid

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ole
16 Januar 2022

Altijd heerlijk pedis

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
15 Januar 2022
Ed Van der woude
13 Januar 2022

Noodles waren niet echt best. Droog!

Jenny
9 Januar 2022

Redelijk op smaak, goed gevuld maar te dun voor een curry en een beetje aan de flauwe kant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tessel
9 Januar 2022

We vonden het echt heerlijk. Wel erg zoet. Dat valt ons misschien op omdat we niet gewend zijn veel suiker te gebruiken behalve in taart. We ontvangen het binnen de aangegeven tijd, zelfs eerder. Dank.

Marc
1 Januar 2021

Zoals gewend van Matchima is het eten heerlijk en op aangegeven tijdstip gebracht. Helaas ook gewend dat er vaak iets fout gaat zoals deze keer de rijst vergeten. Echter de rijst werd na een telefoontje binnen 20 minuten geleverd wat het weer goed maakt.

Saskia
31 Dezember 2021

Matchima serveert heerlijke Thaise gerechten tegen een eerlijke prijs. Je proeft de authentieke smaken, echt heerlijk! Je kunt de pittigheid aangeven dus ook voor kinderen prima. Ik vind de mensen die er werken en de bezorgers altijd vriendelijk. Een absolute aanrader dus!

Nicolette
30 Dezember 2021

Heerlijke maaltijden en supersnel bezorgd!

Merel
28 Dezember 2021

Het was echt héérlijk , 45 minuten om 17 uur op een dinsdag vindt ik erg lang. Maar een absolute aanrader

Regina
21 Dezember 2021

De soep en salade waren heerlijk Ik was wat teleurgesteld om te ontdekken dat de garnalen in de salade niet helemaal gaar waren.

Dick Spaanenburg
21 Dezember 2021
Saskia
20 Dezember 2021

Zalig eten, en super attent: een extraatje omdat ik jarig was. Ik bestel zeker nog een keer.

Nicolette
5 Dezember 2021

Altijd op tijd bezorgd, behalve een keer door overmacht. Het eten was wederom voortreffelijk en de bezorging heel vriendelijk. Kortom: 5 sterren!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kkuiters
5 Dezember 2021
Jamie Meijerse
30 November 2021

Het eten was weer heerlijk kruidig bereid en zag er zoals altijd prachtig uit! De bezorgtijd klopte ook: 35min. is zeker het korte wachten waard!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bram
29 November 2021

Het bestelde eten was heerlijk maar bij mijn bestelling kreeg ik het bericht dat ik het eten kon verwachten om tien over zeven. Dat werd jammer genoeg uiteindelijk tien over acht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marga
27 November 2021

Heerlijk gegeten, voor het eerst besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Handig dat je de mate van pittigheid zelf kan bepalen. Heet is ook heet! Bedankt

Martijn
27 November 2021

Top kwaliteit, super smaakvol en bezorging met grote glimlach en op tijd!

Guido
23 November 2021

Was weer lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
21 November 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. 1 gerecht was met ipv zonder kip. Is echter rechtgezet en het juiste gerecht werd snel nageleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne De lange
20 November 2021

Wij eten altijd heerlijk van matchima. Ruime porties eten we 2 keer van. Genieten!

De Jong
15 November 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ondanks de zondag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Regina
14 November 2021

De soep was verrukkelijk De temperatuur was prima, ik kon gelijk eten

Tessa
10 November 2021

Helaas werd er een ander gerecht geleverd dan ik had besteld. Maar alsnog heerlijk gegeten.

T van Dijk
7 November 2021

Het eten is goed. Te veel witte rijst! Gebakken rijst en gebakken mie wil ik in plaats van witte rijst!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne
7 November 2021

Het beste Thaise eten in Haarlem! En hele lieve mensen aan de telefoon en bij bezorging. Echt een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R.Meloni
5 November 2021

Heerlijke Pad Thai en goed warm en op tijd bezorgd!

Wi
27 Oktober 2021

Heerlijk eten!

Han van der Veen
23 Oktober 2021

Heel lekker en smakelijk Zeer verzorgd Bezorging punctueel en netjes

J. Duyser
4 Oktober 2021

Eten besteld bezorging over een uur. Kan ik begrijpen maar heel slecht als de bezorging 1 uur en 50 minuten duurt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost
2 Oktober 2021

Als altijd weinig aan te merken op t eten helaas zat ik bijna 2 uur te wachten op t eten. En dat was ook niet de eerste keer.

Tonny Wisse
1 Oktober 2021

Het gerecht was heerlijk, precies zoals ik had gehoopt. Echt een aanrader!

Ingrid
26 September 2021

Heel lekker, goed op temperatuur en mooi op tijd. Een echte aanrader dus!!

R. Wesseling
25 September 2021

Prima, eten heerlijk

Nicolai
21 September 2021

1800 uur besteld met opmerking zo snel mogelijk. 1945 pas afgeleverd

S
4 September 2021

A piece of Thailand on my plate 😍

Ronald
24 August 2021
B. ter Steege
24 August 2021

De bezorging was een kwartier te laat.

Kay
21 August 2021

Super!

Persson
20 August 2021

Kan iets “spicyer” zijn. Voor de rest primaaaaaaa !,,

Nicole
2 August 2021
Annet
1 August 2021

Meerdere malen besteld en ik vind het nog steeds heerlijk! Bezorging steeds stipt op tijd volgens afspraak!

Kay
1 August 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Linde
26 Juli 2021

Heerlijk van smaak, vers en goed warm. Hele vriendelijke bezorger! Prima op tijd!

Ronald
26 Juli 2021

Eten is erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie
25 Juli 2021

De 4 maaltijden smaakten allemaal uitstekend. De maaltijden werden bezorgd zoals digitaal gecommuniceerd. Complimenten voor alles dus.

Marleen
23 Juli 2021
Frans
23 Juli 2021

Altijd even lekker. Top

Ole
16 Juli 2021

Heerlijk đŸ€€

Willem
9 Juli 2021

Als altijd perfect! Heerlijk gegeten.

Annet
27 Juni 2021

Heerlijk, licht pittig voor ons prima maar voor menig ander waarschijnlijk te pittig. Exact op tijd bezorgd en van te voren mail ontvangen dat het onderweg was. Porties zijn precies goed!

Corsten
25 Juni 2021

Na telefonisch overleg heeft u voor mij de Koeng Pad King droog gebakken en zonder saus gemaakt en dat was voor mij prima .

Gino Ruiter
24 Juni 2021

Onwijs lekker gegeten! Lekker pikant en vol van smaak, Ă©cht Thais!

Marcia
22 Juni 2021

Altijd heel tevreden over de service en het eten! Beste Thai van Haarlem. De sushi is ook van goede kwaliteit

Linde
21 Juni 2021

Was weer heerlijk. Precies op tijd bezorgd en goed warm.

Hiltje Van Der Veen
21 Juni 2021

Ik ben al een tijdje niet tevreden over mijn bestellingen. Ik bestel altijd dezelfde salade. Maar het is niet meer de salade die ik gewend ben. De hoeveelheid en de smaak ik minder. Wel is de prijs veel hoger. Jammer. Dacht probeer het nog een keer. Maar nu echt niet meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
19 Juni 2021

In een woord geweldig

Henk
19 Juni 2021
Russell
12 Juni 2021

Exceptionally good & authentic cooking.

Joan
6 Juni 2021

Super lekker verse ingrediënten en authentiek Thaise keuken!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joan
6 Juni 2021

Bestelling kwam binnen de gestelde tijd en het eten was heerlijk!

AH
4 Juni 2021

Gebakken rijst gevraagd en extra betaald kreeg witte rijst! Sakana tempora, was veel rijst en weinig vulling! Geen soja saus, wasabi of gember erbij?

Annet
25 Mai 2021

Weer heerlijk gegeten en exact op tijd bezorgd! Als je een zeer pittig gerecht bestelt dan is het ook echt zéér pittig!

AE
25 Mai 2021

Getipt door recensie in HD. Heerlijk gegeten, stipte bezorging. Dat smaakt naar meer.

Nico Ebbing
25 Mai 2021

Uitdrukkelijk gevraagd/opgegeven dat bestelling opgehaald zou worden. Hierover nog vooraf telefonisch contact opgenomen. Dit stond ook op de bon vermeld. 2x!, geprint + handmatig. Echter , abusievelijk toch naar adres gebracht, alwaar niemand thuis.

Caspee
24 Mai 2021

Bij bestelling werd al aangegeven 1 uur wachttijd, uiteindelijk werd dit anderhalf uur, absurd lang dus. En ja eten was top😊behalve de Tom kha Kai soep veel te zoet

Susanne
22 Mai 2021
Annet
17 Mai 2021

Fantastisch eten wat ons betreft maar het eten kwam 2 uur na de gevraagde bezorgtijd! Dus iets anders gemaakt op de dag van bestelling en pas de volgende dag gegeten. Jammer...en helaas kwam er geen verontschuldiging voor de late bezorging (2 uur later!!). Bezorger kan hier ook niets aan doen natuurlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erika
17 Mai 2021

Onze bestelling werd precies op aangegeven tijd geleverd! En dat voor de zondag. Het eten was voortreffelijk, goed op smaak en we hebben er 2 dagen van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Guido
17 Mai 2021

Een beetje late bezorging, maar ter compensatie 2 loempiatjes. Wij hadden Viskoekjes en saté, erg lekker. De beefsalade was heel erg lekker. En de eend in rode curry was een topper.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Piet Jorritsma
17 Mai 2021

Heerlijk Thais eten met een top kwaliteit. Echte aanrader.

Merijn van der Lans
16 Mai 2021

Eten was erg lekker, we hebben alleen veel te lang moeten wachten. 60 minuten later dan verwachte bezorg tijd helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo Rieu
16 Mai 2021

Prima verzorgd, lekker en goede hoeveelheid. Jammer dat de bestelling een uur later kwam dan afgesproken. Theo Rieu

Nicolai
15 Mai 2021

Kwam 45 minuten later

Mirte
15 Mai 2021

Voortreffelijk van smaak. Vooral bij de phaneng curry waande ik me weer even de straatjes van Thailand. De Phad kra prauw was echt enorm pittig, waardoor het bijna niet meer te doen. Dat mag wel een beetje minder, zelf op locale markten in Thailand heb ik hem nog niet zo pittig gegeten.

Monica
15 Mai 2021

Heerlijk gegeten en bezorging was mooi op tijd!

Nicole
15 Mai 2021

Top eten!

Frans
14 Mai 2021

Was erg lekker, maar Thais food, daarvoor moet je echt naar Thailand, ze doen hun best, het was lekker, maar naar Nederlandse smaak. Natuurlijk kan niet ieder Nederlander heet eten, maar vooral de saus die kwam toch echt uit een flesje zoetzure loempia saus.

Willem
14 Mai 2021

Het was ook vandaag weer erg lekker. Gewoon smullen van al het lekkers! Bedankt!

JoopK
14 Mai 2021

Heerlijke gerechten en op tijd bereid. Nog foutje op website: bestellen om op te halen lukt niet.

Ja
4 Mai 2021

Top eten!!! Heerlijk van smaak

Karin
2 Mai 2021

Het lekkerste Thaise eten van Haarlem

de Graaf
26 April 2021

Snelle bezorging, eten matig van smaak

Willem
26 April 2021

Alles is iedere keer top! Hartelijk dank voor het geweldige eten.

Mirna
18 April 2021
Chantal
16 April 2021
Misjah
12 April 2021
Daniel
10 April 2021

Heerlijke curry gegeten. En lekker op de gewenste tijd bezorgd. Top

Rein
8 April 2021

Prima gegeten, lekker, genoeg.

Susan
6 April 2021

De saté en de curry waren weer heel erg lekker, en de sushi en Japanse noodles waren ook heel goed! Matchima is onze favoriet!

Linde
25 MĂ€rz 2021

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Vers, warm en erg lekker!

Willem
21 MĂ€rz 2021

Het was weer perfect! Erg lekker gegeten na een perfecte bezorging. Hartelijk dank!

Misjah
5 MĂ€rz 2021
Anita
27 Februar 2021

Top kwaliteit. Altijd smakelijk. De bezorging is goed. je krijgt een mail , hoe laat het precies gaat worden, en een mail , dat de bezorger onderweg is en 5 minuten later staat er iemand op je stoep.Perfect

Camilla
19 Februar 2021

Heerlijk eten zoals altijd!!

Misjah
17 Februar 2021
Willem
14 Februar 2021

Bestellen hier is altijd een feestje! Lekker gegeten van al het lekkers wat we besteld hebben. Keurig op tijd en snel geleverd. Een feest avond dus.

Bart
13 Februar 2021

90 minuten van te voren bestelt en 40 minuten te laat bezorgd. Zal niet zo snel weer bestellen

hb
8 Februar 2021

Makkelijk bestellen, heerlijk eten en stipt op tijd.

Natalya
6 Februar 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd 10 min voor verwachte tijd 👍

Harco
6 Februar 2021

Het was weer heerlijk! Best Thai in town. Het smaakte wel anders dan vorige keren, andere kok op vrijdag?

E. Oostenrijk
5 Februar 2021
Edward
1 Februar 2021

Always great.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica
25 Januar 2021

Echt heerlijk eten en prima bezorging, top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost
24 Januar 2021

Prima ervaring en lekker gegeten.

Misjah
24 Januar 2021

Matchima is wat mij betreft al jaren de beste bezorg Thai van Haarlem!

Anita
17 Januar 2021

Meerdere keren besteld. Het eten is goed. De bestelling komt altijd op tijd. Je krijgt nog een mail wanneer de bezorger onderweg is. Prima geregeld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
11 Januar 2021

Heerlijk en snel geleverd! Echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Harco
10 Januar 2021

De lekkerste Thai in Haarlem en omstreken! Ook nu de Thaise restaurants dicht zijn! Meerdere keren in Thailand geweest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
8 Januar 2021

Heet vh vuur, snel bezorgd en weer heerlijk!

Barry
4 Januar 2021

Regelmatig bestellen we Thais eten bij Matchima. Met name de Pad Thai & curries vinden we erg lekker. Brengt ons altijd weer even terug op vakantie. Geen betere in Haarlem!

cham023
3 Januar 2020

tofoe in rode curry saus pittig met gebakken rijst was echt heerlijk (zeker niet te spicy) . Fijn ook dat ik op de hoogte werd gehouden van de bezorging via email. Goede eerste ervaring.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erwino
31 Dezember 2020

Lekker!

Nick Rollins
28 Dezember 2020

Delicious food, delivered right on time. Thank you!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carolina
25 Dezember 2020

Vlot besteld, vlot geleverd, en erg lekker. Wij kenden Matchima al wel van zelf afhalen. Dit was de 1e keer dat we een online bestelling hebben laten bezorgen. Wel een bak rijst over, want er zaten 2 porties rijst bij, terwijl ik er 1 had besteld & betaald.

Door
21 Dezember 2020

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger aan de deur.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Debby
21 Dezember 2020
Klook
19 Dezember 2020

Heerlijk eten!

Misjah
8 Dezember 2020

Top!

Ro
8 Dezember 2020

Zeer smakelijk maar verschilt in gradatie, per kok

Marlies
24 November 2020

Lekker en snel bezorgd. Groente was lekker knapperig.

Hiltje Van Der Veen
15 November 2020

Eten valt al een tijdje tegen. Ik bestel altijd de zelfde salade. Deze is sinds kort 2 euro duurder en het bakje is minimaal gevuld. Dat was eerder nooit zo. Tevens werd er altijd kroepoek bij geleverd. Dit is niet meer het geval. Erg jammer en nu echt niet meer voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisa
11 November 2020

Good food, lots of veggies (somehow that is always low for restaurants normally), healthy portions and delivered hot on time

Zuidem
7 November 2020

Super lekker gegeten, deze keer waren de viskoekjes en de vis met gember de favoriet :)

Edward
6 November 2020

Altijd heerlijk, maar vandaag nog beter! Hou dit vast!

Zandbergen
27 Oktober 2020

Koeng Phad Bai Kra Prauw, Fijngehakte garnalen, pepers en basilicum besteld, maar de garnalen waren niet fijngehakt, maar gewoon heel en het duurde lang voor de bestelling werd geleverd, zo'n anderhalf uur

Debby
25 Oktober 2020
John Prins
24 Oktober 2020

Jammer dat de maaltijden niet echt warm (meer) waren, verder uitstekend van smaak en versheid. Tom Kha Koeng was een tegenvaller door de smaak van de de kokosmelk, leek wel koffiemelk, was even schrikken.

Harco
18 Oktober 2020

Wederom super lekker gegeten! Beste Thai om af te halen in Haarlem en omstreken!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nick
11 Oktober 2020
Nynke
6 Oktober 2020

Bezorgen duurde lang (wel een vriendelijke bezorger), maar het eten was heerlijk!

Ilknur
4 Oktober 2020

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FPC
25 September 2020

Heerlijk gegeten! Wordt zeker herhaald.

Misjah
25 September 2020

Op tijd bezorgd. Smaakte weer erg lekker! Volgende keer iets minder tahoe en iets meer groeten graag!

S. van Helvoirt
15 September 2020

Ruime porties, goede kwaliteit en lekker gekruid.

Kim
11 September 2020

Eten was weer lekker. Een vd gerechten was anders dan besteld en we misten een bak rijst. Daar hebben we contact over gehad en een passende oplossing voor gevonden. Heel netjes.

Ariën Vink
8 September 2020
de Boer
30 August 2020
Chiel
26 August 2020

Geweldig gegeten, kleine aanpassing aan de maaltijd telefonisch aangevraagd, geen probleem. Aanrader!

Nick
22 August 2020

Eten lekker alleen een half uur later dan beloofd

Annemiek
28 Juli 2020

Heerlijk Thais eten!! Al 2x besteld. Ik vond dit keer helaas de eend wat taaier. Behoorlijk snelle bezorging, sneller dan de mail aan gaf. Wel zat de bestelde gebakken rijst er niet bij. Na een belletje werd dit alsnog geleverd, heel netjes!

Brecht
25 Juli 2020

Echt top gegeten!

Kir
20 Juli 2020

Eten heerlijk, duurde alleen erg lang voor we het kregen. Werd wel goed aangegeven hoe laat we het konden verwachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jean
19 Juli 2020

Zoals gewoonlijk waren de gerechten weer voortreffelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
14 Juli 2020
Anoniem
8 Juli 2020
Rita Dijkstra
5 Juli 2020

Heerlijk

Harco
30 Juni 2020

Zo lekker eten! Ik denk altijd een beetje terug aan de Thailand vakanties met dit heerlijke voedsel!

Madelon
15 Juni 2020

Nu al 3x thais bestelt en altijd goed en op tijd. Super lekker en makkelijk.

D&J
2 Juni 2020

Voor 5 personen eten besteld, was weer heerlijk. Beef salad, pad thai, Tom Kah Kai en viskoekjes waren allemaal heerlijk. Bezorgtijd duurde 60 min, maar was ook wel op 1e pinksterdag, dus had wel wat drukte verwacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeffrey
23 Mai 2020

Zo als altijd yummie Alsof ik weer in thailand ben.... àž‚àž­àžšàž„àžžàž“

Michael T
12 Mai 2020

Heerlijk zoals altijd. Veel ervaring met Thais eten (vooral in Thailand zelf) en dit is as good as it gets! Ze hadden het erg druk afgelopen zondag (vanwege Moederdag of laatste dag voordat de school weer open ging?) maar iig lukte het niet om Thuisbezorgd.nl op een rem te zetten waardoor het ongewild erg druk was. Kan gebeuren...het was het wachten zeker waard!!! (PS wel sneu te horen dat we de enige waren die begrip hadden voor de vertraging...)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niek
9 Mai 2020

Goede Thai.

Erik
8 Mai 2020
Tevreden klant
5 Mai 2020

Erg lekker en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marcia
3 Mai 2020

Wij bestellen vaker bij Matchima en het is altijd heerlijk! Beste Thai van Haarlem. Personeel bij zowel afhaal als bezorging hee l vriendelijk.