Beoordelingen van Matchima Haarlem

Recente recensies

5.0
Mark
24 november 2022

Altijd heel erg lekker!

Bruce Zavon
9 november 2022

Kai Sap Phad Bai Kra Prauw is spicy and my favorite!! Karen had fun speaking her little bit of Thai and Lao! Thanks as always.

Daniëlle Zwager
5 november 2022

We hebben wel heel erg lang moeten wachten (meer dan 2 uur, lag aan personeelstekort en iemand die voor het eerst werkte) maar het eten vinden we daarentegen super lekker!

Debby
2 november 2022

Vriendelijke bezorger, chefs special is heerlijk, maar ook de combisnacks. Dit smaakt naar meer

Paul
1 november 2022

Prima Thais eten, bezorging wat laat

Roy
25 oktober 2022

Normaal altijd super lekker maar dit was niet goed! Was duidelijk niet vers en geen verse knapperige groenten! Jammer want bestel hier best heel vaak 😣

Ed Van der woude
23 oktober 2022

Top! Superlekker en voldoende om 2 x van te eten!

Marijke Jansen
17 oktober 2022

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruce Zavon
16 oktober 2022

The chef's special has a lot of everything, beef, chicken, shrimp and lots of veggies. My wife loves the rice noodles too!

Russell
16 oktober 2022

Always fresh ingredients, well prepared & cooked, resulting in flavourful and delicious dishes. A favourite & a regular on my list.

Nelly
10 oktober 2022

Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorger. Helaas was er een biertje niet op voorraad, kreeg netjes een excuus en geld terug. Zeker een aanrader 😁👍🏻 5 sterren

Marleen
10 oktober 2022
Camilla Schwartz
2 oktober 2022

Bestelling geplaats; bevestiging gekregen; betaald online en daarna......niks meer vernomen. Geen eten gekregen en niemand antwoord - niet gisteren of vandaag.

Ed Van der woude
2 oktober 2022

Helaas, er is niets bezorgd. 2 uur gewacht, 40 x gebeld, geen gehoor. €38,— betaald voor niets! WAARDELOOS!

FransvW
1 oktober 2022
Fitz
30 september 2022

Het was lekker, op tijd en een vriendelijke bezorger

Marleen
25 september 2022
Buck Brouwer
18 september 2022

Echt heel lekker. Heerlijke smaken. Fris en vers. Hier ga ik vaker bestellen!!

Martijn
16 september 2022

Met zijn 2 weer ouderwets genoten van de Chef’s Special, smakelijke groenten en heerlijke gebakken rijst en bezorging op tijd, aanrader!

Monica
13 september 2022

Gewoon vers lekker op en goed

Erik
8 september 2022

De eerste kennismaking van zeer positief. Alles was even lekker!

Chris Van Egmond
1 september 2022

Wederom keurig op tijd bezorgd en wederom een verrukkelijk diner! Tot de volgende keer!

Saiful
30 augustus 2022
Joyce
26 augustus 2022
Liesbeth
25 augustus 2022

Normaal altijd herl tevreden, maar helaas miste deel van het voorgerecht en moesten we dit keer wel heel lang wachten (ruim 1,5 uur). Smaak van de hoofdgerechten weer heerlijk. Prijzen wel erg gestegen.

Chris Van Egmond
24 augustus 2022

Prima op tijd bezorgd en van een zeer smákelijke maaltijd genoten. Kennismaking is prima bevallen en we bestellen zéker weer!

Jeroen
19 augustus 2022

Soep was erg zout. Salade was heerlijk.

Melger
18 augustus 2022

Heerlijke maaltijden en soepen en salades ! altijd vers bereid ! Behalve de de salade met glasnoedels … dat was erg veel glasnoedel en weinig anders erdoor !

Joost
18 augustus 2022

Gruwelijk lekker eten met een ruime menu keuze waar voor ieder wat te vinden is en super vers gemaakt

Atmani
7 augustus 2022
Bruce Zavon
7 augustus 2022

Very tasty and huge portions!

Oos
7 juli 2022

Heerlijk , alles heel vers en lekkere smaken

Magda
4 juli 2022

We halen vaker af bij Matchima, eerst telefonisch, nu via de site. Eigenlijk altijd dezelfde gerechten. Omdat we die zo top vinden, uiteraard! Nu ons laten verleiden tot Chef’s Choice (met Nam Prik Pla). Wat is dát lekker zeg! Staat nu gelijk op nr 1 😋🤗

Jeroen
4 juli 2022

Elke keer erg lekker. Bezorging duurt wel lang. 1,5 uur deze keer. Dus op tijd bestelllen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
3 juli 2022

Food was tasty as always

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
27 juni 2022

Zowel de Thom Kha Kai als de Laab Kai waren mierzoet en daardoor niet te vreten. Door Laab hoort bovendien gemalen, geroosterde ketanrijst te zitten. Deze ontbrak. Ook hoort het gerecht met chilivlokken bereid te worden ipv met verse Spaanse pepers. De kip in de mierzoete soep smaakte heel oud. Durfde het niet eens door te slikken. Beide gerechten na een hap weggegooid. Het was gewoon ronduit smerig. :( Ik had een Singha besteld, maar kreeg een Chang omdat de Singha op bleek. Ik hou helemaal niet van Chang, want ik krijg er steevast koppijn van. Kortom, 29 euro down the drain. Ik vind het schandalig slechte kwaliteit en bestel hier dus nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde Kooistra
26 juni 2022
May
21 juni 2022

Delivery took 45min on a Tuesday. Food was warm and packed alright. Everything was spicy eventhough i chose “not spicy”. I miss the sourness in the Tom Yam soup. All in all it’s okay but i’ve had better Thai food elsewhere so I don’t understand the excellent reviews

Cynthia
19 juni 2022

The pad khra pow was exactly the kind I am looking for, it is exactly like how it is in Thailand and Malaysia. Only thing is that usually there is a fried egg on top of the rice. But no worries, I fried my own egg. Most importantly it tastes and looks like how it is supposed to. Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
18 juni 2022

Prima eten niet te scherp precies goed. De terugkoppeling per mail dat het eten onderweg was is prettig; Kon ik even de tafel vast dekken;). De genoemde bezorgtijd klopte precies. Kortom uitstekend.

Harco
9 juni 2022

Zo lekker altijd! Beste Thai in Haarlem en omstreken. Lekker dat er voor de vaste klant gratis Gefrituurde garnalen in bladerdeeg meegeleverd werd! Dank daarvoor!

Anna
7 juni 2022

Verrukkelijk eten met veel verse groente. We hebben genoten!

Willemijn
7 juni 2022
Dorien
3 juni 2022
Marleen
30 mei 2022

Geweldig eten. Altijd veel verse groenten, heerlijk. Fantastische smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Vreenegoor
30 mei 2022

We hebben wederom heel lekker gegeten. Het enige minpuntje was dat de bestelde en betaalde kroepoek er niet bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
28 mei 2022

Echt het lekkerste Thaise eten. Grote porties

Monique
27 mei 2022

Wederom heerlijk eten en ruim op tijd bezorgd.

Willemijn
9 mei 2022
Sophie Hardendood
2 mei 2022

Voor de eerste keer besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker, en goed warm geleverd. Persoonlijk vond ik de groene curry het lekkerst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline de Jong
29 april 2022

Kreeg niet het gerecht dat ik had besteld

Prins
26 april 2022
Ed
24 april 2022

100 keer langs gelopen. Vind t er nooit aantrekkelijk uitzien. Op aanraden toch geprobeerd. En.....super lekker gegeten. Veel groenten en vlees in de gerechten. Goeie smaak, mooi dat je de pittigheid zelf kunt aangeven. Kortom een verborgen pareltje absolute aanrader.

Janine Koster
21 april 2022

Bestelling kwam half uur te laat. Verder weinig vlees/kip in gerechten in vergelijk met de grote hoeveelheid groenten.

Marijke Jansen
20 april 2022
Marga
19 april 2022

Op tijd, en heerlijk gegeten, bedankt

van der Molen
11 april 2022

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet Parfitt
4 april 2022
Lars
30 maart 2022

Wederom heerlijk gegeten, bezorging is altijd snel en zeer vriendelijk

Willemijn Kok
28 maart 2022

Heerlijk eten, meedenken met de besteller, snelle & vriendelijke bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kees van boven
22 maart 2022

heerlijk en supersnel, 2 x zo snel als aangekondigd !

M M
20 maart 2022
Tim
14 maart 2022

Helemaal lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
13 maart 2022

20 minuten later dan afgesproken bezorgd, maar het wachten waard. Heerlijk gegeten en pittig is pittig. Bedankt

Marleen
4 maart 2022

Fantastisch lekker en snel!

Marcia
1 maart 2022

Heerlijk allemaal en je krijgt genoeg te eten!

Lucia
27 februari 2022

Heerlijk! We hebben verschillende gerechten besteld en smakelijk gegeten. Alleen de loempia's vielen beetje tegen. Korstje is net te dik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wout
25 februari 2022

Super lekker gegeten, heerlijke smaken. Op de bezorging valt niets aan te merken. Mooi op tijd zoals afgesproken.

Cynthia Gan
14 februari 2022

Food was tasty and good as always

Eva
29 januari 2022

Wat hebben wij lekker gegeten! Eerste keer hier besteld en we waren blij verrast; heerlijke romige curry’s met volop verse groente en vlees. Bezorging verliep probleemloos en op tijd. Zeker een aanrader.

Harco
28 januari 2022

Gewoon beste Thai in Haarlem en omgeving. Heerlijk, en voorafjes waren ook nog goed warm!

FP
28 januari 2022

Was perfect! Precies zoals gevraagd bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Gerry
23 januari 2022

Heerlijk eten; goede smaak, lekker gekruid. Verse groentes. voldoende hoeveelheid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ole
16 januari 2022

Altijd heerlijk pedis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
15 januari 2022
Ed Van der woude
13 januari 2022

Noodles waren niet echt best. Droog!

Jenny
9 januari 2022

Redelijk op smaak, goed gevuld maar te dun voor een curry en een beetje aan de flauwe kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessel
9 januari 2022

We vonden het echt heerlijk. Wel erg zoet. Dat valt ons misschien op omdat we niet gewend zijn veel suiker te gebruiken behalve in taart. We ontvangen het binnen de aangegeven tijd, zelfs eerder. Dank.

Marc
1 januari 2021

Zoals gewend van Matchima is het eten heerlijk en op aangegeven tijdstip gebracht. Helaas ook gewend dat er vaak iets fout gaat zoals deze keer de rijst vergeten. Echter de rijst werd na een telefoontje binnen 20 minuten geleverd wat het weer goed maakt.

Saskia
31 december 2021

Matchima serveert heerlijke Thaise gerechten tegen een eerlijke prijs. Je proeft de authentieke smaken, echt heerlijk! Je kunt de pittigheid aangeven dus ook voor kinderen prima. Ik vind de mensen die er werken en de bezorgers altijd vriendelijk. Een absolute aanrader dus!

Nicolette
30 december 2021

Heerlijke maaltijden en supersnel bezorgd!

Merel
28 december 2021

Het was echt héérlijk , 45 minuten om 17 uur op een dinsdag vindt ik erg lang. Maar een absolute aanrader

Regina
21 december 2021

De soep en salade waren heerlijk Ik was wat teleurgesteld om te ontdekken dat de garnalen in de salade niet helemaal gaar waren.

Dick Spaanenburg
21 december 2021
Saskia
20 december 2021

Zalig eten, en super attent: een extraatje omdat ik jarig was. Ik bestel zeker nog een keer.

Nicolette
5 december 2021

Altijd op tijd bezorgd, behalve een keer door overmacht. Het eten was wederom voortreffelijk en de bezorging heel vriendelijk. Kortom: 5 sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kkuiters
5 december 2021
Jamie Meijerse
30 november 2021

Het eten was weer heerlijk kruidig bereid en zag er zoals altijd prachtig uit! De bezorgtijd klopte ook: 35min. is zeker het korte wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
29 november 2021

Het bestelde eten was heerlijk maar bij mijn bestelling kreeg ik het bericht dat ik het eten kon verwachten om tien over zeven. Dat werd jammer genoeg uiteindelijk tien over acht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
27 november 2021

Heerlijk gegeten, voor het eerst besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Handig dat je de mate van pittigheid zelf kan bepalen. Heet is ook heet! Bedankt

Martijn
27 november 2021

Top kwaliteit, super smaakvol en bezorging met grote glimlach en op tijd!

Guido
23 november 2021

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
21 november 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. 1 gerecht was met ipv zonder kip. Is echter rechtgezet en het juiste gerecht werd snel nageleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne De lange
20 november 2021

Wij eten altijd heerlijk van matchima. Ruime porties eten we 2 keer van. Genieten!

De Jong
15 november 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ondanks de zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina
14 november 2021

De soep was verrukkelijk De temperatuur was prima, ik kon gelijk eten

Tessa
10 november 2021

Helaas werd er een ander gerecht geleverd dan ik had besteld. Maar alsnog heerlijk gegeten.

T van Dijk
7 november 2021

Het eten is goed. Te veel witte rijst! Gebakken rijst en gebakken mie wil ik in plaats van witte rijst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
7 november 2021

Het beste Thaise eten in Haarlem! En hele lieve mensen aan de telefoon en bij bezorging. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.Meloni
5 november 2021

Heerlijke Pad Thai en goed warm en op tijd bezorgd!

Wi
27 oktober 2021

Heerlijk eten!

Han van der Veen
23 oktober 2021

Heel lekker en smakelijk Zeer verzorgd Bezorging punctueel en netjes

J. Duyser
4 oktober 2021

Eten besteld bezorging over een uur. Kan ik begrijpen maar heel slecht als de bezorging 1 uur en 50 minuten duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
2 oktober 2021

Als altijd weinig aan te merken op t eten helaas zat ik bijna 2 uur te wachten op t eten. En dat was ook niet de eerste keer.

Tonny Wisse
1 oktober 2021

Het gerecht was heerlijk, precies zoals ik had gehoopt. Echt een aanrader!

Ingrid
26 september 2021

Heel lekker, goed op temperatuur en mooi op tijd. Een echte aanrader dus!!

R. Wesseling
25 september 2021

Prima, eten heerlijk

Nicolai
21 september 2021

1800 uur besteld met opmerking zo snel mogelijk. 1945 pas afgeleverd

S
4 september 2021

A piece of Thailand on my plate 😍

Ronald
24 augustus 2021
B. ter Steege
24 augustus 2021

De bezorging was een kwartier te laat.

Kay
21 augustus 2021

Super!

Persson
20 augustus 2021

Kan iets “spicyer” zijn. Voor de rest primaaaaaaa !,,

Nicole
2 augustus 2021
Annet
1 augustus 2021

Meerdere malen besteld en ik vind het nog steeds heerlijk! Bezorging steeds stipt op tijd volgens afspraak!

Kay
1 augustus 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Linde
26 juli 2021

Heerlijk van smaak, vers en goed warm. Hele vriendelijke bezorger! Prima op tijd!

Ronald
26 juli 2021

Eten is erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arie
25 juli 2021

De 4 maaltijden smaakten allemaal uitstekend. De maaltijden werden bezorgd zoals digitaal gecommuniceerd. Complimenten voor alles dus.

Marleen
23 juli 2021
Frans
23 juli 2021

Altijd even lekker. Top

Ole
16 juli 2021

Heerlijk 🤤

Willem
9 juli 2021

Als altijd perfect! Heerlijk gegeten.

Annet
27 juni 2021

Heerlijk, licht pittig voor ons prima maar voor menig ander waarschijnlijk te pittig. Exact op tijd bezorgd en van te voren mail ontvangen dat het onderweg was. Porties zijn precies goed!

Corsten
25 juni 2021

Na telefonisch overleg heeft u voor mij de Koeng Pad King droog gebakken en zonder saus gemaakt en dat was voor mij prima .

Gino Ruiter
24 juni 2021

Onwijs lekker gegeten! Lekker pikant en vol van smaak, écht Thais!

Marcia
22 juni 2021

Altijd heel tevreden over de service en het eten! Beste Thai van Haarlem. De sushi is ook van goede kwaliteit

Linde
21 juni 2021

Was weer heerlijk. Precies op tijd bezorgd en goed warm.

Hiltje Van Der Veen
21 juni 2021

Ik ben al een tijdje niet tevreden over mijn bestellingen. Ik bestel altijd dezelfde salade. Maar het is niet meer de salade die ik gewend ben. De hoeveelheid en de smaak ik minder. Wel is de prijs veel hoger. Jammer. Dacht probeer het nog een keer. Maar nu echt niet meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
19 juni 2021

In een woord geweldig

Henk
19 juni 2021
Russell
12 juni 2021

Exceptionally good & authentic cooking.

Joan
6 juni 2021

Super lekker verse ingrediënten en authentiek Thaise keuken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joan
6 juni 2021

Bestelling kwam binnen de gestelde tijd en het eten was heerlijk!

AH
4 juni 2021

Gebakken rijst gevraagd en extra betaald kreeg witte rijst! Sakana tempora, was veel rijst en weinig vulling! Geen soja saus, wasabi of gember erbij?

Annet
25 mei 2021

Weer heerlijk gegeten en exact op tijd bezorgd! Als je een zeer pittig gerecht bestelt dan is het ook echt zéér pittig!

AE
25 mei 2021

Getipt door recensie in HD. Heerlijk gegeten, stipte bezorging. Dat smaakt naar meer.

Nico Ebbing
25 mei 2021

Uitdrukkelijk gevraagd/opgegeven dat bestelling opgehaald zou worden. Hierover nog vooraf telefonisch contact opgenomen. Dit stond ook op de bon vermeld. 2x!, geprint + handmatig. Echter , abusievelijk toch naar adres gebracht, alwaar niemand thuis.

Caspee
24 mei 2021

Bij bestelling werd al aangegeven 1 uur wachttijd, uiteindelijk werd dit anderhalf uur, absurd lang dus. En ja eten was top😊behalve de Tom kha Kai soep veel te zoet

Susanne
22 mei 2021
Annet
17 mei 2021

Fantastisch eten wat ons betreft maar het eten kwam 2 uur na de gevraagde bezorgtijd! Dus iets anders gemaakt op de dag van bestelling en pas de volgende dag gegeten. Jammer...en helaas kwam er geen verontschuldiging voor de late bezorging (2 uur later!!). Bezorger kan hier ook niets aan doen natuurlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
17 mei 2021

Onze bestelling werd precies op aangegeven tijd geleverd! En dat voor de zondag. Het eten was voortreffelijk, goed op smaak en we hebben er 2 dagen van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guido
17 mei 2021

Een beetje late bezorging, maar ter compensatie 2 loempiatjes. Wij hadden Viskoekjes en saté, erg lekker. De beefsalade was heel erg lekker. En de eend in rode curry was een topper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet Jorritsma
17 mei 2021

Heerlijk Thais eten met een top kwaliteit. Echte aanrader.

Merijn van der Lans
16 mei 2021

Eten was erg lekker, we hebben alleen veel te lang moeten wachten. 60 minuten later dan verwachte bezorg tijd helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Rieu
16 mei 2021

Prima verzorgd, lekker en goede hoeveelheid. Jammer dat de bestelling een uur later kwam dan afgesproken. Theo Rieu

Nicolai
15 mei 2021

Kwam 45 minuten later

Mirte
15 mei 2021

Voortreffelijk van smaak. Vooral bij de phaneng curry waande ik me weer even de straatjes van Thailand. De Phad kra prauw was echt enorm pittig, waardoor het bijna niet meer te doen. Dat mag wel een beetje minder, zelf op locale markten in Thailand heb ik hem nog niet zo pittig gegeten.

Monica
15 mei 2021

Heerlijk gegeten en bezorging was mooi op tijd!

Nicole
15 mei 2021

Top eten!

Frans
14 mei 2021

Was erg lekker, maar Thais food, daarvoor moet je echt naar Thailand, ze doen hun best, het was lekker, maar naar Nederlandse smaak. Natuurlijk kan niet ieder Nederlander heet eten, maar vooral de saus die kwam toch echt uit een flesje zoetzure loempia saus.

Willem
14 mei 2021

Het was ook vandaag weer erg lekker. Gewoon smullen van al het lekkers! Bedankt!

JoopK
14 mei 2021

Heerlijke gerechten en op tijd bereid. Nog foutje op website: bestellen om op te halen lukt niet.

Ja
4 mei 2021

Top eten!!! Heerlijk van smaak

Karin
2 mei 2021

Het lekkerste Thaise eten van Haarlem

de Graaf
26 april 2021

Snelle bezorging, eten matig van smaak

Willem
26 april 2021

Alles is iedere keer top! Hartelijk dank voor het geweldige eten.

Mirna
18 april 2021
Chantal
16 april 2021
Misjah
12 april 2021
Daniel
10 april 2021

Heerlijke curry gegeten. En lekker op de gewenste tijd bezorgd. Top

Rein
8 april 2021

Prima gegeten, lekker, genoeg.

Susan
6 april 2021

De saté en de curry waren weer heel erg lekker, en de sushi en Japanse noodles waren ook heel goed! Matchima is onze favoriet!

Linde
25 maart 2021

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Vers, warm en erg lekker!

Willem
21 maart 2021

Het was weer perfect! Erg lekker gegeten na een perfecte bezorging. Hartelijk dank!

Misjah
5 maart 2021
Anita
27 februari 2021

Top kwaliteit. Altijd smakelijk. De bezorging is goed. je krijgt een mail , hoe laat het precies gaat worden, en een mail , dat de bezorger onderweg is en 5 minuten later staat er iemand op je stoep.Perfect

Camilla
19 februari 2021

Heerlijk eten zoals altijd!!

Misjah
17 februari 2021
Willem
14 februari 2021

Bestellen hier is altijd een feestje! Lekker gegeten van al het lekkers wat we besteld hebben. Keurig op tijd en snel geleverd. Een feest avond dus.

Bart
13 februari 2021

90 minuten van te voren bestelt en 40 minuten te laat bezorgd. Zal niet zo snel weer bestellen

hb
8 februari 2021

Makkelijk bestellen, heerlijk eten en stipt op tijd.

Natalya
6 februari 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd 10 min voor verwachte tijd 👍

Harco
6 februari 2021

Het was weer heerlijk! Best Thai in town. Het smaakte wel anders dan vorige keren, andere kok op vrijdag?

E. Oostenrijk
5 februari 2021
Edward
1 februari 2021

Always great.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
25 januari 2021

Echt heerlijk eten en prima bezorging, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
24 januari 2021

Prima ervaring en lekker gegeten.

Misjah
24 januari 2021

Matchima is wat mij betreft al jaren de beste bezorg Thai van Haarlem!

Anita
17 januari 2021

Meerdere keren besteld. Het eten is goed. De bestelling komt altijd op tijd. Je krijgt nog een mail wanneer de bezorger onderweg is. Prima geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
11 januari 2021

Heerlijk en snel geleverd! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harco
10 januari 2021

De lekkerste Thai in Haarlem en omstreken! Ook nu de Thaise restaurants dicht zijn! Meerdere keren in Thailand geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
8 januari 2021

Heet vh vuur, snel bezorgd en weer heerlijk!

Barry
4 januari 2021

Regelmatig bestellen we Thais eten bij Matchima. Met name de Pad Thai & curries vinden we erg lekker. Brengt ons altijd weer even terug op vakantie. Geen betere in Haarlem!

cham023
3 januari 2020

tofoe in rode curry saus pittig met gebakken rijst was echt heerlijk (zeker niet te spicy) . Fijn ook dat ik op de hoogte werd gehouden van de bezorging via email. Goede eerste ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwino
31 december 2020

Lekker!

Nick Rollins
28 december 2020

Delicious food, delivered right on time. Thank you!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolina
25 december 2020

Vlot besteld, vlot geleverd, en erg lekker. Wij kenden Matchima al wel van zelf afhalen. Dit was de 1e keer dat we een online bestelling hebben laten bezorgen. Wel een bak rijst over, want er zaten 2 porties rijst bij, terwijl ik er 1 had besteld & betaald.

Door
21 december 2020

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger aan de deur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby
21 december 2020
Klook
19 december 2020

Heerlijk eten!

Misjah
8 december 2020

Top!

Ro
8 december 2020

Zeer smakelijk maar verschilt in gradatie, per kok

Marlies
24 november 2020

Lekker en snel bezorgd. Groente was lekker knapperig.

Hiltje Van Der Veen
15 november 2020

Eten valt al een tijdje tegen. Ik bestel altijd de zelfde salade. Deze is sinds kort 2 euro duurder en het bakje is minimaal gevuld. Dat was eerder nooit zo. Tevens werd er altijd kroepoek bij geleverd. Dit is niet meer het geval. Erg jammer en nu echt niet meer voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
11 november 2020

Good food, lots of veggies (somehow that is always low for restaurants normally), healthy portions and delivered hot on time

Zuidem
7 november 2020

Super lekker gegeten, deze keer waren de viskoekjes en de vis met gember de favoriet :)

Edward
6 november 2020

Altijd heerlijk, maar vandaag nog beter! Hou dit vast!

Zandbergen
27 oktober 2020

Koeng Phad Bai Kra Prauw, Fijngehakte garnalen, pepers en basilicum besteld, maar de garnalen waren niet fijngehakt, maar gewoon heel en het duurde lang voor de bestelling werd geleverd, zo'n anderhalf uur

Debby
25 oktober 2020
John Prins
24 oktober 2020

Jammer dat de maaltijden niet echt warm (meer) waren, verder uitstekend van smaak en versheid. Tom Kha Koeng was een tegenvaller door de smaak van de de kokosmelk, leek wel koffiemelk, was even schrikken.

Harco
18 oktober 2020

Wederom super lekker gegeten! Beste Thai om af te halen in Haarlem en omstreken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
11 oktober 2020
Nynke
6 oktober 2020

Bezorgen duurde lang (wel een vriendelijke bezorger), maar het eten was heerlijk!

Ilknur
4 oktober 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FPC
25 september 2020

Heerlijk gegeten! Wordt zeker herhaald.

Misjah
25 september 2020

Op tijd bezorgd. Smaakte weer erg lekker! Volgende keer iets minder tahoe en iets meer groeten graag!

S. van Helvoirt
15 september 2020

Ruime porties, goede kwaliteit en lekker gekruid.

Kim
11 september 2020

Eten was weer lekker. Een vd gerechten was anders dan besteld en we misten een bak rijst. Daar hebben we contact over gehad en een passende oplossing voor gevonden. Heel netjes.

Ariën Vink
8 september 2020
de Boer
30 augustus 2020
Chiel
26 augustus 2020

Geweldig gegeten, kleine aanpassing aan de maaltijd telefonisch aangevraagd, geen probleem. Aanrader!

Nick
22 augustus 2020

Eten lekker alleen een half uur later dan beloofd

Annemiek
28 juli 2020

Heerlijk Thais eten!! Al 2x besteld. Ik vond dit keer helaas de eend wat taaier. Behoorlijk snelle bezorging, sneller dan de mail aan gaf. Wel zat de bestelde gebakken rijst er niet bij. Na een belletje werd dit alsnog geleverd, heel netjes!

Brecht
25 juli 2020

Echt top gegeten!

Kir
20 juli 2020

Eten heerlijk, duurde alleen erg lang voor we het kregen. Werd wel goed aangegeven hoe laat we het konden verwachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jean
19 juli 2020

Zoals gewoonlijk waren de gerechten weer voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
14 juli 2020
Anoniem
8 juli 2020
Rita Dijkstra
5 juli 2020

Heerlijk

Harco
30 juni 2020

Zo lekker eten! Ik denk altijd een beetje terug aan de Thailand vakanties met dit heerlijke voedsel!

Madelon
15 juni 2020

Nu al 3x thais bestelt en altijd goed en op tijd. Super lekker en makkelijk.

D&J
2 juni 2020

Voor 5 personen eten besteld, was weer heerlijk. Beef salad, pad thai, Tom Kah Kai en viskoekjes waren allemaal heerlijk. Bezorgtijd duurde 60 min, maar was ook wel op 1e pinksterdag, dus had wel wat drukte verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
23 mei 2020

Zo als altijd yummie Alsof ik weer in thailand ben.... ขอบคุณ

Michael T
12 mei 2020

Heerlijk zoals altijd. Veel ervaring met Thais eten (vooral in Thailand zelf) en dit is as good as it gets! Ze hadden het erg druk afgelopen zondag (vanwege Moederdag of laatste dag voordat de school weer open ging?) maar iig lukte het niet om Thuisbezorgd.nl op een rem te zetten waardoor het ongewild erg druk was. Kan gebeuren...het was het wachten zeker waard!!! (PS wel sneu te horen dat we de enige waren die begrip hadden voor de vertraging...)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
9 mei 2020

Goede Thai.

Erik
8 mei 2020
Tevreden klant
5 mei 2020

Erg lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcia
3 mei 2020

Wij bestellen vaker bij Matchima en het is altijd heerlijk! Beste Thai van Haarlem. Personeel bij zowel afhaal als bezorging hee l vriendelijk.

Helga
2 mei 2020

Heerlijk gegeten en snelle levering. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Heleen
23 april 2020

Heerlijk eten! Vers en authentiek en goede prijs voor superkwaliteit. Bij de gamba’s in oestersaus krijg je een royale portie gamba’s en lekker veel verse groenten. Vlotte en vriendelijke bezorging. Wij waren al fan van Matchima, hadden al een tijdje daar niet meer besteld maar nu gaan we dat zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabelle
6 april 2020
Willemijn
1 april 2020
Rob Einmahl
22 maart 2020

Ik heb gisteren een bestelling gedaan van pad thai en massaan met biefstuk inclusief de witte rijst. Er zat GEEN witte rijst bij. Ik heb niet gebeld, omdat ik zelf maar witte rijst ben gaan koken, anders was mijn eten koud. Erg jammer.

Madelon
16 maart 2020

Lekker en op tijd. Super.

Alexander
14 maart 2020

Heerlijk eten! Geen last van je maag.

Caroline
10 maart 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Plien
5 maart 2020

Ik heb rechtsstreeks op hun site besteld met een gewenste bezorgtijd. Heerlijk eten en exact op het juiste moment geleverd. Top!

Ed van der Woude
3 maart 2020

Erg lekker, goed warm en vlot bezorgd! heerlijk gegeten, en voldoende om nog een keer van te eten ( wat wij vanavond gaan doen). heerlijke gebakken rijst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TB
18 februari 2020

Beetje vreemd dat de bestelling duurder is als je rechtstreeks via jullie website (mét 5% korting) besteld. Volgende keer dus weer via Thuisbezorgd.nl. Dat is goedkoper!👍

Eve
16 februari 2020

Lekker eten, snel bezorgd

Lucien
4 februari 2020

Top!!

Jo
20 januari 2020

Heetlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Misjah
17 januari 2020

Matchima is wat mij betreft de beste afhaal/bezorg Thai van Haarlem!

Isabelle
15 januari 2020

Heel blij eindelijk een goed Thaise afhaal/bezorg restaurant te hebben gevonden in Haarlem. Vier sterren gegeven, omdat ik eerst nog meerdere gerechten wil proberen. Goede smaken, verse groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gemma
10 januari 2020

Uitstekend, zowel kwaliteit als snelheid van levering (binnen de genoemde wachttijd)

Talitha
27 december 2019

Heerlijk gegeten. Vond er wel wat weinig rijst bij zitten in verhouding. Volgende X bestel ik een bak rijst extra. Morgen lekker nog een tweede ronde met eigen rijst. Want er zat genoeg in de andere bakken.

Harco
17 december 2019

We bestellen regelmatig bij Matchima. Heel goed, maar deze keer was het lekkerder dan normaal gesproken. Vooral de salades de ei-en biefstuksalade waren meer verfijnd! Ga zo door. Erg lekker dus aanrader!!

Bas
15 december 2019
Edward
8 december 2019

Het was weer heerlijk. Schijnbaar druk want het duurde ruim 1 uur. De bezorger gaf zijn excuus. Volgende keer beter.

Harco
6 december 2019

Lekker en snel bezorgd! Vriendelijke bezorger.

Paulien
2 december 2019

Lekkerste Thai in Haarlem! Authentiek en vers. Bezorging volgens schema. Aanrader!

Jean
30 november 2019

Heerlijk eten!

Harco
15 november 2019

Wederom heerlijk gegeten. Het smaakte iets anders dan vorige keer, maar ook uitstekend! Echte aanrader!! Beste Tom Kha Kai soep van Haarlem en omstreken! De bestellingen zijn onder controle nu bij Matchima.

Zijlvest
9 november 2019

Heerlijk gegeten. Het is altijd genieten!

Coco
21 oktober 2019

Is super goed bestel hier elke week!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harco
19 oktober 2019

Zo lekker gegeten, helemaal top!!!! Goede snelle bezorging!

Rob
16 oktober 2019

Prima eten voor een betaalbare prijs.

Ben
13 oktober 2019

Lange wachttijd (2u), veel geld v weinig eten.

Klasse
5 oktober 2019

Super lekker weer! Kip lekker zacht en mals. Altijd weer een groot plezier

Erwin
1 oktober 2019

Er zat een stukje bot met vlees in mijn vegetarische maaltijd.

Dewi
28 september 2019

Had een grote bestelling geplaatst vanwege een feestje. Ze waren netjes op tijd met bezorgen en alles was compleet. Mijn gasten waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van alle gerechten. Chapeau!

Aafke
12 september 2019

Heerlijk, snel, lief en zooooo lekker!!!

pieter
11 september 2019

top gerechten en op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kir
2 september 2019

eten was echt heerlijk, maar hebben ruim 1,5 uur moeten wachten. Dat vind ik toch wel een beetje teveel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
26 augustus 2019

Sumrit, jouw sushi was zoals gewoonlijk weer heel 'oishi' [lekker] en Kruawan jij bedankt voor de vriendelijke bediening!