Reviews from Matchima Haarlem

Recent reviews

5.0
Willemijn
9 May 2022
Sophie Hardendood
2 May 2022

Voor de eerste keer besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker, en goed warm geleverd. Persoonlijk vond ik de groene curry het lekkerst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline de Jong
29 April 2022

Kreeg niet het gerecht dat ik had besteld

Prins
26 April 2022
Ed
24 April 2022

100 keer langs gelopen. Vind t er nooit aantrekkelijk uitzien. Op aanraden toch geprobeerd. En.....super lekker gegeten. Veel groenten en vlees in de gerechten. Goeie smaak, mooi dat je de pittigheid zelf kunt aangeven. Kortom een verborgen pareltje absolute aanrader.

Janine Koster
21 April 2022

Bestelling kwam half uur te laat. Verder weinig vlees/kip in gerechten in vergelijk met de grote hoeveelheid groenten.

Marijke Jansen
20 April 2022
Marga
19 April 2022

Op tijd, en heerlijk gegeten, bedankt

van der Molen
11 April 2022

Erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annet Parfitt
4 April 2022
Lars
30 March 2022

Wederom heerlijk gegeten, bezorging is altijd snel en zeer vriendelijk

Willemijn Kok
28 March 2022

Heerlijk eten, meedenken met de besteller, snelle & vriendelijke bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kees van boven
22 March 2022

heerlijk en supersnel, 2 x zo snel als aangekondigd !

M M
20 March 2022
Tim
14 March 2022

Helemaal lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marga
13 March 2022

20 minuten later dan afgesproken bezorgd, maar het wachten waard. Heerlijk gegeten en pittig is pittig. Bedankt

Marleen
4 March 2022

Fantastisch lekker en snel!

Marcia
1 March 2022

Heerlijk allemaal en je krijgt genoeg te eten!

Lucia
27 February 2022

Heerlijk! We hebben verschillende gerechten besteld en smakelijk gegeten. Alleen de loempia's vielen beetje tegen. Korstje is net te dik.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wout
25 February 2022

Super lekker gegeten, heerlijke smaken. Op de bezorging valt niets aan te merken. Mooi op tijd zoals afgesproken.

Cynthia Gan
14 February 2022

Food was tasty and good as always

Eva
29 January 2022

Wat hebben wij lekker gegeten! Eerste keer hier besteld en we waren blij verrast; heerlijke romige curry’s met volop verse groente en vlees. Bezorging verliep probleemloos en op tijd. Zeker een aanrader.

Harco
28 January 2022

Gewoon beste Thai in Haarlem en omgeving. Heerlijk, en voorafjes waren ook nog goed warm!

FP
28 January 2022

Was perfect! Precies zoals gevraagd bij de bestelling. Heerlijk gegeten!

Gerry
23 January 2022

Heerlijk eten; goede smaak, lekker gekruid. Verse groentes. voldoende hoeveelheid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ole
16 January 2022

Altijd heerlijk pedis

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis
15 January 2022
Ed Van der woude
13 January 2022

Noodles waren niet echt best. Droog!

Jenny
9 January 2022

Redelijk op smaak, goed gevuld maar te dun voor een curry en een beetje aan de flauwe kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tessel
9 January 2022

We vonden het echt heerlijk. Wel erg zoet. Dat valt ons misschien op omdat we niet gewend zijn veel suiker te gebruiken behalve in taart. We ontvangen het binnen de aangegeven tijd, zelfs eerder. Dank.

Marc
1 January 2021

Zoals gewend van Matchima is het eten heerlijk en op aangegeven tijdstip gebracht. Helaas ook gewend dat er vaak iets fout gaat zoals deze keer de rijst vergeten. Echter de rijst werd na een telefoontje binnen 20 minuten geleverd wat het weer goed maakt.

Saskia
31 December 2021

Matchima serveert heerlijke Thaise gerechten tegen een eerlijke prijs. Je proeft de authentieke smaken, echt heerlijk! Je kunt de pittigheid aangeven dus ook voor kinderen prima. Ik vind de mensen die er werken en de bezorgers altijd vriendelijk. Een absolute aanrader dus!

Nicolette
30 December 2021

Heerlijke maaltijden en supersnel bezorgd!

Merel
28 December 2021

Het was echt héérlijk , 45 minuten om 17 uur op een dinsdag vindt ik erg lang. Maar een absolute aanrader

Regina
21 December 2021

De soep en salade waren heerlijk Ik was wat teleurgesteld om te ontdekken dat de garnalen in de salade niet helemaal gaar waren.

Dick Spaanenburg
21 December 2021
Saskia
20 December 2021

Zalig eten, en super attent: een extraatje omdat ik jarig was. Ik bestel zeker nog een keer.

Nicolette
5 December 2021

Altijd op tijd bezorgd, behalve een keer door overmacht. Het eten was wederom voortreffelijk en de bezorging heel vriendelijk. Kortom: 5 sterren!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kkuiters
5 December 2021
Jamie Meijerse
30 November 2021

Het eten was weer heerlijk kruidig bereid en zag er zoals altijd prachtig uit! De bezorgtijd klopte ook: 35min. is zeker het korte wachten waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram
29 November 2021

Het bestelde eten was heerlijk maar bij mijn bestelling kreeg ik het bericht dat ik het eten kon verwachten om tien over zeven. Dat werd jammer genoeg uiteindelijk tien over acht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marga
27 November 2021

Heerlijk gegeten, voor het eerst besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Handig dat je de mate van pittigheid zelf kan bepalen. Heet is ook heet! Bedankt

Martijn
27 November 2021

Top kwaliteit, super smaakvol en bezorging met grote glimlach en op tijd!

Guido
23 November 2021

Was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
21 November 2021

Lekker eten en op tijd bezorgd. 1 gerecht was met ipv zonder kip. Is echter rechtgezet en het juiste gerecht werd snel nageleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suzanne De lange
20 November 2021

Wij eten altijd heerlijk van matchima. Ruime porties eten we 2 keer van. Genieten!

De Jong
15 November 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd ondanks de zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Regina
14 November 2021

De soep was verrukkelijk De temperatuur was prima, ik kon gelijk eten

Tessa
10 November 2021

Helaas werd er een ander gerecht geleverd dan ik had besteld. Maar alsnog heerlijk gegeten.

T van Dijk
7 November 2021

Het eten is goed. Te veel witte rijst! Gebakken rijst en gebakken mie wil ik in plaats van witte rijst!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
7 November 2021

Het beste Thaise eten in Haarlem! En hele lieve mensen aan de telefoon en bij bezorging. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R.Meloni
5 November 2021

Heerlijke Pad Thai en goed warm en op tijd bezorgd!

Wi
27 October 2021

Heerlijk eten!

Han van der Veen
23 October 2021

Heel lekker en smakelijk Zeer verzorgd Bezorging punctueel en netjes

J. Duyser
4 October 2021

Eten besteld bezorging over een uur. Kan ik begrijpen maar heel slecht als de bezorging 1 uur en 50 minuten duurt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
2 October 2021

Als altijd weinig aan te merken op t eten helaas zat ik bijna 2 uur te wachten op t eten. En dat was ook niet de eerste keer.

Tonny Wisse
1 October 2021

Het gerecht was heerlijk, precies zoals ik had gehoopt. Echt een aanrader!

Ingrid
26 September 2021

Heel lekker, goed op temperatuur en mooi op tijd. Een echte aanrader dus!!

R. Wesseling
25 September 2021

Prima, eten heerlijk

Nicolai
21 September 2021

1800 uur besteld met opmerking zo snel mogelijk. 1945 pas afgeleverd

S
4 September 2021

A piece of Thailand on my plate 😍

Ronald
24 August 2021
B. ter Steege
24 August 2021

De bezorging was een kwartier te laat.

Kay
21 August 2021

Super!

Persson
20 August 2021

Kan iets “spicyer” zijn. Voor de rest primaaaaaaa !,,

Nicole
2 August 2021
Annet
1 August 2021

Meerdere malen besteld en ik vind het nog steeds heerlijk! Bezorging steeds stipt op tijd volgens afspraak!

Kay
1 August 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Linde
26 July 2021

Heerlijk van smaak, vers en goed warm. Hele vriendelijke bezorger! Prima op tijd!

Ronald
26 July 2021

Eten is erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arie
25 July 2021

De 4 maaltijden smaakten allemaal uitstekend. De maaltijden werden bezorgd zoals digitaal gecommuniceerd. Complimenten voor alles dus.

Marleen
23 July 2021
Frans
23 July 2021

Altijd even lekker. Top

Ole
16 July 2021

Heerlijk 🤤

Willem
9 July 2021

Als altijd perfect! Heerlijk gegeten.

Annet
27 June 2021

Heerlijk, licht pittig voor ons prima maar voor menig ander waarschijnlijk te pittig. Exact op tijd bezorgd en van te voren mail ontvangen dat het onderweg was. Porties zijn precies goed!

Corsten
25 June 2021

Na telefonisch overleg heeft u voor mij de Koeng Pad King droog gebakken en zonder saus gemaakt en dat was voor mij prima .

Gino Ruiter
24 June 2021

Onwijs lekker gegeten! Lekker pikant en vol van smaak, écht Thais!

Marcia
22 June 2021

Altijd heel tevreden over de service en het eten! Beste Thai van Haarlem. De sushi is ook van goede kwaliteit

Linde
21 June 2021

Was weer heerlijk. Precies op tijd bezorgd en goed warm.

Hiltje Van Der Veen
21 June 2021

Ik ben al een tijdje niet tevreden over mijn bestellingen. Ik bestel altijd dezelfde salade. Maar het is niet meer de salade die ik gewend ben. De hoeveelheid en de smaak ik minder. Wel is de prijs veel hoger. Jammer. Dacht probeer het nog een keer. Maar nu echt niet meer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
19 June 2021

In een woord geweldig

Henk
19 June 2021
Russell
12 June 2021

Exceptionally good & authentic cooking.

Joan
6 June 2021

Super lekker verse ingrediënten en authentiek Thaise keuken!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joan
6 June 2021

Bestelling kwam binnen de gestelde tijd en het eten was heerlijk!

AH
4 June 2021

Gebakken rijst gevraagd en extra betaald kreeg witte rijst! Sakana tempora, was veel rijst en weinig vulling! Geen soja saus, wasabi of gember erbij?

Annet
25 May 2021

Weer heerlijk gegeten en exact op tijd bezorgd! Als je een zeer pittig gerecht bestelt dan is het ook echt zéér pittig!

AE
25 May 2021

Getipt door recensie in HD. Heerlijk gegeten, stipte bezorging. Dat smaakt naar meer.

Nico Ebbing
25 May 2021

Uitdrukkelijk gevraagd/opgegeven dat bestelling opgehaald zou worden. Hierover nog vooraf telefonisch contact opgenomen. Dit stond ook op de bon vermeld. 2x!, geprint + handmatig. Echter , abusievelijk toch naar adres gebracht, alwaar niemand thuis.

Caspee
24 May 2021

Bij bestelling werd al aangegeven 1 uur wachttijd, uiteindelijk werd dit anderhalf uur, absurd lang dus. En ja eten was top😊behalve de Tom kha Kai soep veel te zoet

Susanne
22 May 2021
Annet
17 May 2021

Fantastisch eten wat ons betreft maar het eten kwam 2 uur na de gevraagde bezorgtijd! Dus iets anders gemaakt op de dag van bestelling en pas de volgende dag gegeten. Jammer...en helaas kwam er geen verontschuldiging voor de late bezorging (2 uur later!!). Bezorger kan hier ook niets aan doen natuurlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erika
17 May 2021

Onze bestelling werd precies op aangegeven tijd geleverd! En dat voor de zondag. Het eten was voortreffelijk, goed op smaak en we hebben er 2 dagen van gesmuld. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guido
17 May 2021

Een beetje late bezorging, maar ter compensatie 2 loempiatjes. Wij hadden Viskoekjes en saté, erg lekker. De beefsalade was heel erg lekker. En de eend in rode curry was een topper.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet Jorritsma
17 May 2021

Heerlijk Thais eten met een top kwaliteit. Echte aanrader.

Merijn van der Lans
16 May 2021

Eten was erg lekker, we hebben alleen veel te lang moeten wachten. 60 minuten later dan verwachte bezorg tijd helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Rieu
16 May 2021

Prima verzorgd, lekker en goede hoeveelheid. Jammer dat de bestelling een uur later kwam dan afgesproken. Theo Rieu

Nicolai
15 May 2021

Kwam 45 minuten later

Mirte
15 May 2021

Voortreffelijk van smaak. Vooral bij de phaneng curry waande ik me weer even de straatjes van Thailand. De Phad kra prauw was echt enorm pittig, waardoor het bijna niet meer te doen. Dat mag wel een beetje minder, zelf op locale markten in Thailand heb ik hem nog niet zo pittig gegeten.

Monica
15 May 2021

Heerlijk gegeten en bezorging was mooi op tijd!

Nicole
15 May 2021

Top eten!

Frans
14 May 2021

Was erg lekker, maar Thais food, daarvoor moet je echt naar Thailand, ze doen hun best, het was lekker, maar naar Nederlandse smaak. Natuurlijk kan niet ieder Nederlander heet eten, maar vooral de saus die kwam toch echt uit een flesje zoetzure loempia saus.

Willem
14 May 2021

Het was ook vandaag weer erg lekker. Gewoon smullen van al het lekkers! Bedankt!

JoopK
14 May 2021

Heerlijke gerechten en op tijd bereid. Nog foutje op website: bestellen om op te halen lukt niet.

Ja
4 May 2021

Top eten!!! Heerlijk van smaak

Karin
2 May 2021

Het lekkerste Thaise eten van Haarlem

de Graaf
26 April 2021

Snelle bezorging, eten matig van smaak

Willem
26 April 2021

Alles is iedere keer top! Hartelijk dank voor het geweldige eten.

Mirna
18 April 2021
Chantal
16 April 2021
Misjah
12 April 2021
Daniel
10 April 2021

Heerlijke curry gegeten. En lekker op de gewenste tijd bezorgd. Top

Rein
8 April 2021

Prima gegeten, lekker, genoeg.

Susan
6 April 2021

De saté en de curry waren weer heel erg lekker, en de sushi en Japanse noodles waren ook heel goed! Matchima is onze favoriet!

Linde
25 March 2021

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Vers, warm en erg lekker!

Willem
21 March 2021

Het was weer perfect! Erg lekker gegeten na een perfecte bezorging. Hartelijk dank!

Misjah
5 March 2021
Anita
27 February 2021

Top kwaliteit. Altijd smakelijk. De bezorging is goed. je krijgt een mail , hoe laat het precies gaat worden, en een mail , dat de bezorger onderweg is en 5 minuten later staat er iemand op je stoep.Perfect

Camilla
19 February 2021

Heerlijk eten zoals altijd!!

Misjah
17 February 2021
Willem
14 February 2021

Bestellen hier is altijd een feestje! Lekker gegeten van al het lekkers wat we besteld hebben. Keurig op tijd en snel geleverd. Een feest avond dus.

Bart
13 February 2021

90 minuten van te voren bestelt en 40 minuten te laat bezorgd. Zal niet zo snel weer bestellen

hb
8 February 2021

Makkelijk bestellen, heerlijk eten en stipt op tijd.

Natalya
6 February 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd 10 min voor verwachte tijd 👍

Harco
6 February 2021

Het was weer heerlijk! Best Thai in town. Het smaakte wel anders dan vorige keren, andere kok op vrijdag?

E. Oostenrijk
5 February 2021
Edward
1 February 2021

Always great.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
25 January 2021

Echt heerlijk eten en prima bezorging, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
24 January 2021

Prima ervaring en lekker gegeten.

Misjah
24 January 2021

Matchima is wat mij betreft al jaren de beste bezorg Thai van Haarlem!

Anita
17 January 2021

Meerdere keren besteld. Het eten is goed. De bestelling komt altijd op tijd. Je krijgt nog een mail wanneer de bezorger onderweg is. Prima geregeld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom
11 January 2021

Heerlijk en snel geleverd! Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harco
10 January 2021

De lekkerste Thai in Haarlem en omstreken! Ook nu de Thaise restaurants dicht zijn! Meerdere keren in Thailand geweest.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
8 January 2021

Heet vh vuur, snel bezorgd en weer heerlijk!

Barry
4 January 2021

Regelmatig bestellen we Thais eten bij Matchima. Met name de Pad Thai & curries vinden we erg lekker. Brengt ons altijd weer even terug op vakantie. Geen betere in Haarlem!

cham023
3 January 2020

tofoe in rode curry saus pittig met gebakken rijst was echt heerlijk (zeker niet te spicy) . Fijn ook dat ik op de hoogte werd gehouden van de bezorging via email. Goede eerste ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwino
31 December 2020

Lekker!

Nick Rollins
28 December 2020

Delicious food, delivered right on time. Thank you!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolina
25 December 2020

Vlot besteld, vlot geleverd, en erg lekker. Wij kenden Matchima al wel van zelf afhalen. Dit was de 1e keer dat we een online bestelling hebben laten bezorgen. Wel een bak rijst over, want er zaten 2 porties rijst bij, terwijl ik er 1 had besteld & betaald.

Door
21 December 2020

Heerlijk eten, ruim op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger aan de deur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Debby
21 December 2020
Klook
19 December 2020

Heerlijk eten!

Misjah
8 December 2020

Top!

Ro
8 December 2020

Zeer smakelijk maar verschilt in gradatie, per kok

Marlies
24 November 2020

Lekker en snel bezorgd. Groente was lekker knapperig.

Hiltje Van Der Veen
15 November 2020

Eten valt al een tijdje tegen. Ik bestel altijd de zelfde salade. Deze is sinds kort 2 euro duurder en het bakje is minimaal gevuld. Dat was eerder nooit zo. Tevens werd er altijd kroepoek bij geleverd. Dit is niet meer het geval. Erg jammer en nu echt niet meer voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
11 November 2020

Good food, lots of veggies (somehow that is always low for restaurants normally), healthy portions and delivered hot on time

Zuidem
7 November 2020

Super lekker gegeten, deze keer waren de viskoekjes en de vis met gember de favoriet :)

Edward
6 November 2020

Altijd heerlijk, maar vandaag nog beter! Hou dit vast!

Zandbergen
27 October 2020

Koeng Phad Bai Kra Prauw, Fijngehakte garnalen, pepers en basilicum besteld, maar de garnalen waren niet fijngehakt, maar gewoon heel en het duurde lang voor de bestelling werd geleverd, zo'n anderhalf uur

Debby
25 October 2020
John Prins
24 October 2020

Jammer dat de maaltijden niet echt warm (meer) waren, verder uitstekend van smaak en versheid. Tom Kha Koeng was een tegenvaller door de smaak van de de kokosmelk, leek wel koffiemelk, was even schrikken.

Harco
18 October 2020

Wederom super lekker gegeten! Beste Thai om af te halen in Haarlem en omstreken!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nick
11 October 2020
Nynke
6 October 2020

Bezorgen duurde lang (wel een vriendelijke bezorger), maar het eten was heerlijk!

Ilknur
4 October 2020

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

FPC
25 September 2020

Heerlijk gegeten! Wordt zeker herhaald.

Misjah
25 September 2020

Op tijd bezorgd. Smaakte weer erg lekker! Volgende keer iets minder tahoe en iets meer groeten graag!

S. van Helvoirt
15 September 2020

Ruime porties, goede kwaliteit en lekker gekruid.

Kim
11 September 2020

Eten was weer lekker. Een vd gerechten was anders dan besteld en we misten een bak rijst. Daar hebben we contact over gehad en een passende oplossing voor gevonden. Heel netjes.

Ariën Vink
8 September 2020
de Boer
30 August 2020
Chiel
26 August 2020

Geweldig gegeten, kleine aanpassing aan de maaltijd telefonisch aangevraagd, geen probleem. Aanrader!

Nick
22 August 2020

Eten lekker alleen een half uur later dan beloofd

Annemiek
28 July 2020

Heerlijk Thais eten!! Al 2x besteld. Ik vond dit keer helaas de eend wat taaier. Behoorlijk snelle bezorging, sneller dan de mail aan gaf. Wel zat de bestelde gebakken rijst er niet bij. Na een belletje werd dit alsnog geleverd, heel netjes!

Brecht
25 July 2020

Echt top gegeten!

Kir
20 July 2020

Eten heerlijk, duurde alleen erg lang voor we het kregen. Werd wel goed aangegeven hoe laat we het konden verwachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jean
19 July 2020

Zoals gewoonlijk waren de gerechten weer voortreffelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
14 July 2020
Anoniem
8 July 2020
Rita Dijkstra
5 July 2020

Heerlijk

Harco
30 June 2020

Zo lekker eten! Ik denk altijd een beetje terug aan de Thailand vakanties met dit heerlijke voedsel!

Madelon
15 June 2020

Nu al 3x thais bestelt en altijd goed en op tijd. Super lekker en makkelijk.

D&J
2 June 2020

Voor 5 personen eten besteld, was weer heerlijk. Beef salad, pad thai, Tom Kah Kai en viskoekjes waren allemaal heerlijk. Bezorgtijd duurde 60 min, maar was ook wel op 1e pinksterdag, dus had wel wat drukte verwacht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
23 May 2020

Zo als altijd yummie Alsof ik weer in thailand ben.... ขอบคุณ

Michael T
12 May 2020

Heerlijk zoals altijd. Veel ervaring met Thais eten (vooral in Thailand zelf) en dit is as good as it gets! Ze hadden het erg druk afgelopen zondag (vanwege Moederdag of laatste dag voordat de school weer open ging?) maar iig lukte het niet om Thuisbezorgd.nl op een rem te zetten waardoor het ongewild erg druk was. Kan gebeuren...het was het wachten zeker waard!!! (PS wel sneu te horen dat we de enige waren die begrip hadden voor de vertraging...)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niek
9 May 2020

Goede Thai.

Erik
8 May 2020
Tevreden klant
5 May 2020

Erg lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcia
3 May 2020

Wij bestellen vaker bij Matchima en het is altijd heerlijk! Beste Thai van Haarlem. Personeel bij zowel afhaal als bezorging hee l vriendelijk.

Helga
2 May 2020

Heerlijk gegeten en snelle levering. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Heleen
23 April 2020

Heerlijk eten! Vers en authentiek en goede prijs voor superkwaliteit. Bij de gamba’s in oestersaus krijg je een royale portie gamba’s en lekker veel verse groenten. Vlotte en vriendelijke bezorging. Wij waren al fan van Matchima, hadden al een tijdje daar niet meer besteld maar nu gaan we dat zeker vaker doen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Isabelle
6 April 2020
Willemijn
1 April 2020
Rob Einmahl
22 March 2020

Ik heb gisteren een bestelling gedaan van pad thai en massaan met biefstuk inclusief de witte rijst. Er zat GEEN witte rijst bij. Ik heb niet gebeld, omdat ik zelf maar witte rijst ben gaan koken, anders was mijn eten koud. Erg jammer.

Madelon
16 March 2020

Lekker en op tijd. Super.

Alexander
14 March 2020

Heerlijk eten! Geen last van je maag.

Caroline
10 March 2020

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Plien
5 March 2020

Ik heb rechtsstreeks op hun site besteld met een gewenste bezorgtijd. Heerlijk eten en exact op het juiste moment geleverd. Top!

Ed van der Woude
3 March 2020

Erg lekker, goed warm en vlot bezorgd! heerlijk gegeten, en voldoende om nog een keer van te eten ( wat wij vanavond gaan doen). heerlijke gebakken rijst!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TB
18 February 2020

Beetje vreemd dat de bestelling duurder is als je rechtstreeks via jullie website (mét 5% korting) besteld. Volgende keer dus weer via Thuisbezorgd.nl. Dat is goedkoper!👍

Eve
16 February 2020

Lekker eten, snel bezorgd

Lucien
4 February 2020

Top!!

Jo
20 January 2020

Heetlijk en vers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Misjah
17 January 2020

Matchima is wat mij betreft de beste afhaal/bezorg Thai van Haarlem!

Isabelle
15 January 2020

Heel blij eindelijk een goed Thaise afhaal/bezorg restaurant te hebben gevonden in Haarlem. Vier sterren gegeven, omdat ik eerst nog meerdere gerechten wil proberen. Goede smaken, verse groenten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gemma
10 January 2020

Uitstekend, zowel kwaliteit als snelheid van levering (binnen de genoemde wachttijd)

Talitha
27 December 2019

Heerlijk gegeten. Vond er wel wat weinig rijst bij zitten in verhouding. Volgende X bestel ik een bak rijst extra. Morgen lekker nog een tweede ronde met eigen rijst. Want er zat genoeg in de andere bakken.

Harco
17 December 2019

We bestellen regelmatig bij Matchima. Heel goed, maar deze keer was het lekkerder dan normaal gesproken. Vooral de salades de ei-en biefstuksalade waren meer verfijnd! Ga zo door. Erg lekker dus aanrader!!

Bas
15 December 2019
Edward
8 December 2019

Het was weer heerlijk. Schijnbaar druk want het duurde ruim 1 uur. De bezorger gaf zijn excuus. Volgende keer beter.

Harco
6 December 2019

Lekker en snel bezorgd! Vriendelijke bezorger.

Paulien
2 December 2019

Lekkerste Thai in Haarlem! Authentiek en vers. Bezorging volgens schema. Aanrader!

Jean
30 November 2019

Heerlijk eten!

Harco
15 November 2019

Wederom heerlijk gegeten. Het smaakte iets anders dan vorige keer, maar ook uitstekend! Echte aanrader!! Beste Tom Kha Kai soep van Haarlem en omstreken! De bestellingen zijn onder controle nu bij Matchima.

Zijlvest
9 November 2019

Heerlijk gegeten. Het is altijd genieten!

Coco
21 October 2019

Is super goed bestel hier elke week!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harco
19 October 2019

Zo lekker gegeten, helemaal top!!!! Goede snelle bezorging!

Rob
16 October 2019

Prima eten voor een betaalbare prijs.

Ben
13 October 2019

Lange wachttijd (2u), veel geld v weinig eten.

Klasse
5 October 2019

Super lekker weer! Kip lekker zacht en mals. Altijd weer een groot plezier

Erwin
1 October 2019

Er zat een stukje bot met vlees in mijn vegetarische maaltijd.

Dewi
28 September 2019

Had een grote bestelling geplaatst vanwege een feestje. Ze waren netjes op tijd met bezorgen en alles was compleet. Mijn gasten waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van alle gerechten. Chapeau!

Aafke
12 September 2019

Heerlijk, snel, lief en zooooo lekker!!!

pieter
11 September 2019

top gerechten en op de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kir
2 September 2019

eten was echt heerlijk, maar hebben ruim 1,5 uur moeten wachten. Dat vind ik toch wel een beetje teveel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan
26 August 2019

Sumrit, jouw sushi was zoals gewoonlijk weer heel 'oishi' [lekker] en Kruawan jij bedankt voor de vriendelijke bediening!

Peter
16 July 2019

Heerlijk gegeten! Goede service.

Marjoke
15 July 2019

Bezorger vriendelijk en beleefd. Erg lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
12 July 2019

Bestel vooral hier als je van heerlijke verse sushi wil genieten! Aanrader!

Yvonne
10 July 2019

Om 17u online besteld voor 18.15. Om 18.40 gebeld om te vragen waar het eten bleef. Om 19.00 bezorgd. Werd gezegd dat we extra gebakken rijst kregen ivm de late bezorging, maar die gebakken rijst was ipv de witte rijst die we eigenlijk liever bij het eten wilden. Omdat we zoveel honger hadden hebben we het maar zo gelaten. Niet echt een goed alternatief geboden voor de veel te late bezorging.

peter
8 July 2019
Ingrid
11 June 2019

Eten is heerlijk alleen .. 17.45 besteld en pas om 19.30 bezorgd . En zelf moeten bellen waar het eten blijft

Ingrid Wolcken
10 June 2019

Verschillende keren al besteld en altijd heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gazi
8 May 2019
Yolandd
14 April 2019

Alles superlekker

Jeffrey
13 April 2019

Lekker!!!!! En goeie service..

Nvt
30 March 2019

Eten was heerlijk. Bezorging duurde langer dan verwacht. 17.53 besteld 19.30 ontvangen (18.45 bezorging werd via de website gecommuniceerd).

D&J
11 March 2019

De viskoekjes en saté waren weer heerlijk! Tom kha Kai ook. De Daeng keang Kai en massamang neau waren goed op smaak. De bezorging was 10 min later, maar dat werd netjes aangegeven door een belletje van het restaurant. Al met al een top avondje thuis met super lekker eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerry
27 January 2019

Heerlijk gegeten. veel verse groenten. Lekker gekruid en verse kip

Yvette de Longte
6 January 2019

Gewoon altijd lekker en op tijd. Mijn favoriete thai!

Paulien
25 December 2018

Heerlijk gegeten, bezorging top!

Debs
23 December 2018

Erg lekker. Op tijd bezorgd.

Maria
15 December 2018
Diana
8 December 2018

Heep goed

Denisa
13 November 2018

Het duurde wat langer omdat de bezorger het adres niet helemaal kon vinden maaaaaar dit was het echt absoluut waard! Heerlijk gegeten en je krijgt echt genoeg voor je geld! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Silvester
11 November 2018

Vlees was dit x echt taai! Normaal altijd top

Geerte
5 November 2018

Heerlijke gerechten die mij echt doen denken aan het authentieke Thaise eten. Bezorging was een kwartier voor de aangegeven tijd, super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
4 November 2018
Jeffrey
14 October 2018

Wederom super

De Wolf
7 October 2018
Maria
7 October 2018
Dewi
1 October 2018

Tom Kha Kai, beef salad, rijstmie met kip waren weer overheerlijk! Alleen de viskoekjes waren dit keer een beetje taai... Dit was voor het eerst, moet ik zeggen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maria&Adam
27 September 2018

Just FYI: we were waiting for the order 1h 30min. Be aware.

Kater_J
23 September 2018

Goed verzorgde voorgerechten met lekkere sausjes. Pad Thai was uitmuntend, rode curry met tahoe smaakte iets minder maar nog steeds goed.

Maria
22 September 2018

We waited for our order more than hour! We got mail from this restaurant that our delivery is going to be after an hour but the delivery guy was later anyway. Horrible timing. We didn’t get any compensate.

Anoniem
19 September 2018

De twee curry gerechten smaakten heerlijk zoals altijd. Bezorging was ca 45-60 min na bestelling maar dat was van te voren duidelijk aangegeven. Verbeterpuntje is het verpakken van het eten/de bakjes. Er wordt wel folie gebruikt maar ondanks dat lekte de bakjes en was het folie moeilijk af te halen.

Sanne
3 August 2018

Gister om 20:48 een bestelling geplaatst. Toen deze een uur later nog niet bezorgd was besloten we even te bellen. Helaas bleken jullie gesloten te zijn. Het eremis nooit aangekomen, jammer!

Jan
20 July 2018
Sander
7 July 2018

Super lekker thais eten! Ik denk wel de beste thai in omstreken! Soms gaat er wat mis bij de bezorging of vergeten ze wat maar het eten is zo lekker dat het ze vergeven is en het komt altijd goed met soms wat extra's erbij. Ik mis bij het bestellen wel de optie geen rijst, want wij eten haast geen rijst dus zonde dat het erbij zit. De salade met ei bestel ik ook altijd mee en dat is dan ontbijt voor de volgende dag, heerlijk. Sterker nog ik ben het aan het eten terwijl ik dit typ. Inmiddels de halve kaart gehad en nog niks gevonden wat niet lekker is. Bijzonder dank je wel.

Mike
25 June 2018

Top

Ciska de Man
18 June 2018

eten was heerlijk en vers. Het was druk dus we hebben er wel even op moeten wachten, maar dat was de moeite waard!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.